sunnuntai 25. elokuuta 2013

Turhaa shaibaa!

Kauheen hiljaisuuden mä sain tänne aikaseks heti alkuunsa. Meiltä kun loppu nettisoppari ja tajuttiin vasta netin jo katkettua tehä uus. Mutta onneks noi vempeleet tuli tosi nopsaa nii ei tarvinnu kärsiä netittömyydestä pitkään!

Mitäs meillä on tässä viikon (?) aikana tapahtunu.. Ei kyllä oikein mitään. Ollaan välillä käyty ulkona, (useimmiten vaan kaupassa) ja oon ottanu Innasta miljoonittain kuvia. Ihan normisettiä siis.tällääne pönikkä! (kuva netistä)
Pumppaaminen me ollaan aikalailla haudattu syvimpään kuoppaan mikä vaan on, ihan mun oman mielenterveyden takia (joojoo, paskamutsi jne..) kun maidon tulo loppu aikalailla kun seinään. Otettiin sit aika nopeesti käyttöön Nutrilonin standard-korvikejuomajauhe, jota aluks sekotettiin äidinmaitoon kun sairaalassa niin suositeltiin..

Joo. En nyt voi sanoo, ettäkö ois tosta pumppaamisesta jääny kauheen hyvä maku suuhun. Tietty ihan omaakin vikaa, kun en jaksanu sitä imetystä niin kamalasti yrittää, kun joka kerta siitä tuli tosi paha mieli. Varmaan tolle muksullekin.


Käytiin tälläviikolla myös siskonpojan 10wee synttäreillä vetääs herkkuja nassuun.. Kuinka vaikeeta voi muuten olla synttärilahjan keksiminen 10-vuotiaalle? Aivan helvetin! Päädyttiin sitten lykkäämään käteen 10-euron seteli ja siirrettiin ostovaikeus synntärisankarille itelleen. HAH!

Niinjoo, ostin mä muutaman vaatteen Innalle facebook-kirppikseltä. Oottelen niitä nyt ihan intopiukeena, luultavasti esittelen niitä täällä kun ne tulee! Tosin ollaan kyllä jo tolle kolmeviikkoselle puettu 62-bodyjakin, ja on ne pituudeltaan ihan sopivia. Hihat vaa vois olla lyhempiä!-Mily & Inna

2 kommenttia:

 1. Älä koe mitään paskamutsi fiiliksiä siitä maidosta. Oikeesti. Mä syyllistin itteeni kauan, kunnes tajusin et ihan oikeesti se on turhaa.
  Kunhan Innalla on masu täynnä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Hassua sinänsä tää mielen pahoitus, kun oli kumminki varautunu siihen ettei se imetys välttis onnistu. Silti siittä otti itteensä ja koki olevansa jotenkin epäonnistunu. Vaikkakin toisaalta oon melko varma, että musta ei ees olis ollu imettäjäks. Tuskinpa olisin hirveen innoissani ollu tissit paljaana muksu sylissä monta tuntia päivässä.. (hah hah)

   Poista