lauantai 17. elokuuta 2013

Syyskriisi

Nyt se syksy on mulle tullu. Ja vaikka sitä odottikin, pääs se silti hieman yllättämään. Syksyn tietää tulleen sit, kun tekee mieli kääriytyä sohvalle villasukat korvissa ja kaakaokuppi kourassa. Niin mä ainakin haluisin tehdä.

Syksyn tullessa tulee kaikenmaailman kriisejä. Mulla ainakin. Tällä hetkellä kriiseilen syysvaatteista (joita mulla ei muuten pahemmin oo, ja ne joita on ei oikein mee päälle) sekä asunnon sisustamisesta (josta puhun myöhemmin)  

Tää haluis muuttaa pukeutumistaan hieman yksinkertasempaan suuntaan. Ja ehkä aikuismaisempaankin, kun aiemmin oon kulkenut reikäisissä sukkahousuissa ja aukileikatuissa paidoissa.. Haluisin että pukeutuminen aamulla olis yksinkertasta, simppeliä puuhaa eikä niitä vaatteita tarttis vaihtaa 10000 kertoja ennekun on tyytyväinen. Tässä hieman kuvia meikäläisen tyylikkyydestä. Aika vanhoja, mutta kertoo edelleen riittävästi..Mikä pikku masu! 


Mitä mä sit tarviin? 

TAKIN. Sellasen vähän lörtömmän mallisen, että alle mahtuis vaatteitakin. Himoitsen H&M:n vihreää parkatakkia, mutta ärsyttää, kun niitä näkyy joka toisella vastaantulijalla. Vähintään.

KENGÄT. Mun maailman parhaat kirpparilta hankitut luottokengät kun meni viimevuonna hajoomaan. Olivat muuten ihan mahtavat kengät. Mustaa, aitoa nahkaa ja maksoin niistä euron! Nyt tää haluis uudet maiharit taikka paksupohjaiset tennarit. Maiharit tosin olis paremmat kylmemmilläkin keleillä.

NEULEITA. Jep. Sellasia muodottomia, mutta ahh - niin lämpösiä paksuja villapaitoja. 

FARKUT. Oikeestaan farkkuleggingsit. Oon aina ollu surkee käyttään farkkuja. Ne ei vaan oo mun mielestä mukavia, ne ei koskaan istu tai näytä hyvältä päällä. Farkkuleggingsejä oon miettinyt, ne vois ehkä olla enemmän mun juttu, kun normaalisti mut tapaa kalsarileggingseissä tai sukkahousuissa. Kuinka tyylikästä! 
1 kommentti:

  1. Nuo maihari nilkkurit in iihanat! :) seppälässäkin on muuten yhdet aivan ihanat buutsi/maihari/nilkkurit joissa oli just jotakii niittiä, solkea tms :)

    VastaaPoista