tiistai 27. elokuuta 2013

Home sweet home

Hullua, miten paljon mä haluun muuttaa. Taas! Muutettiin Kimin kanssa meidän pikku yksiöstä pois toukokuun alussa - kaksioon. Muutos oli meille tosi iso, kun oltiin asuttu 1½ puotta 31 neliön asunnossa. Ilman ruokapöytää, sohvaa jne. Nyt meillä on pienellä budjetilla ''sisustettu'' kaksio jossa kyllä viihdytään, mutta tulevaa ajatellen olis mukavaa muuttaa jo kolmioon.

Täällä Mänttässä vuokra-asunnot ei oo kauheen ''hienoja'', vaan oikeestaan sun on tyydyttävä siihen, mitä saat. Jos saat. Usein täällä on aika vaikeetakin saada asuntoa, varsinkaan kohtuu vuokralla. Yksityiset asunnot olis usein halvempia, mutta koen ite kaupungin kämpät jotenkin turvallisemmiks vaihtoehdoiks. Ainakin tietää, että sua ei huijata takuuvuokrissa ym. jutuissa.

Ajattelin suuresta häpeäntunteesta huolimatta napsia teille pari kuvaa meidän asunnosta. Tuntuu siltä, että kaikilla muilla on hirveen kauniisti laitetut, siistit asunnot joissa jokainen detalji on tarkkaan harkittu.. Eipä meillä vaan. Meidän kaikki huonekalut on joko saatu, tai ostettu käytettynä. (Ei sillä ettäkö se mun silmissä tekis niistä huonompia) Ja muut romppeet on haalittu vähän sieltä täältä. En tosin voi sanoo upottaneeni hirveen paljoo rahaa mihinkään kodintarpeisiin vaan ollaan pärjätty hyvin sillä, mitä on halvalla saatu (lue: puoli-ilmaiseksi).Keittiö meillä näyttää siis tältä.. Ei se kauheen kaunis ole (huomatkaa muuten toi tosi kätsy pyykinkuivaustelineen paikka!) mut en mä sitä vihaakkaan. Ainakin se näyttää suht kotoisalta pikkusen kuluneine pöytineen ja tuoleineen... Harmi vaan, kun en tota ahh, niin ihanan väristä mattoa saanut kuvaan, ja tiskipöytiä en viittiny kuvailla tiskivuoren kera.. 
Tän lipaston päällinen on vähän pyhitetty Innan kamoille. Siis maitojutuille ja tuttipulloille.. Noi kehykset oottaa vielä sopivaa kuvaa, sit mä isken ne seinälle. Ehkä vielä joskus.. Makkarista mun ei varmaan tarvii ees sanoo mitään. Näätte kai itekin, miten kuolettavan pieni se on. Irrotettiin makkarista ovikin, että saadaan toi pinnasänky tohon..


Eiks mamma tehnykin söötin päiväpeiton Innalle!Ja sit päästään tähän olkkariin, joka vaivaa mun päätä tosi paljon. Joo, mä tykkään siitä että täällä on viimein valoisaa, mutta nyt syksyn tullessa haluisin enemmän sellasta kotoisan lämmintä tunnelmaa.Huomatkaa muuten, että oon eilen siivonnu, ja täällä näyttää tältä.. Hah hah! No, ainakin tiiätte miltä täällä oikeesti näyttää, vaikkakin kuvat ei paljasta lattialla lojuvaa pyykkikoria täynnä pyykkejä, jotka pitäis viikata..


Joo, meillä on myös tollanen 15-euron levitettävä puusohva kera vuodevaatelaatikon. Se matkustaa seuraavassa asunnossa Innan huoneeseen, mut sitä ennen suunnitelmana on hankkia tohon tyynyjä selkänojaks. Ja tää on aivan hiton kova! Hoitopöytänä meillä toimii IKEAn musta peruspöytä, kun ei viittitty sellasta alkaa osteleen. Jos ei sitä sit olis tarvinnutkaan. Kivasti noi Innan vaatteet matkustanu tohon kunnon vuoreks, mutta kätevämpää ne on siittä ottaa kun hakee vaatehuoneesta.
Sitä piti mussustakin ottaa parit kuvat, kun oli viimein parempi kamera käytössä!
Ikuistimpa Kimistäkin kuvia. Pitäis ehkä ton ukon pääkarvat ajella? Hahahaa!Mut nyt tää matkustaa nakkikastikkeen ja perunamuussin ihmeelliseen maailmaan.
-Mily & Inna (ja ehkä vähän myös Kim)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti